Benvinguts a Pagès la FESTA!

04 octubre de 2023
benvinguts a pagès ota 4156

El cap de setmana del 29 de setembre i 1 d’octubre va tenir lloc a tota Catalunya la festa de Benvinguts a Pagès, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, i la Fundació OTA va participar-hi per primera vegada.  Aquesta celebració ens va brindar l’oportunitat de donar-nos a conèixer a tots aquells visitants i famílies interessats en descobrir el món de l’agricultura, i en el nostre cas, l’agricultura social, que és la missió fonamental d’un dels projectes de la nostra Fundació: Cultiva i Educa.

benvinguts a pagès

El nostre objectiu era posar en valor i acostar el món agrari a les famílies i visitants que ens van acompanyar, així com donar a conèixer els projectes socials que du a terme la Fundació actualment, i els més de 95 anys d’història de l’entitat. Vam poder mostrar-los el nostre treball agro-social, els valors que defensem i compartim, com el consum de proximitat, i els productes que comercialitzem per seguir alimentant aquest projecte d’inserció laboral.

 

Estem encantats de dir que ho vam aconseguir amb èxit. L’interès i l’entusiasme que van demostrar els més de 180 visitants ens ho va demostrar i ens omple de felicitat.

benvinguts a pagès hort bella plana

Estem ansiosos de celebrar molts més anys de Benvinguts a Pagès. El suport i participació d’aquesta nostra primera participació han fet que estiguem decidits a fer que cada nova edició sigui millor que l’anterior.

 

Us deixem algunes fotos d’aquesta inoblidable festa. Us convidem a reviure els moments especials i esperem que les gaudiu tant com nosaltres.

 

Moltes gràcies de nou per ser part d’aquesta gran família. Amb el vostre suport, continuarem creixent i compartint la nostra feina en l’agricultura social amb el món.

 

Fins a la propera edició!

benvinguts a pagès ota 1
benvinguts a pagès ota 2
benvinguts a pagès ota 3
benvinguts a pagès ota 4
benvinguts a pagès ota 5
benvinguts a pagès ota 6
benvinguts a pagès ota 7
benvinguts a pagès ota 1
benvinguts a pagès ota 1

Arxiu

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols