PASSEJADA NÒRDICA 2024

05 febrer de 2024
pasajada nordica 2024

El passat dimecres 24 de gener, es va dur a terme la Passejada Nòrdica, i un any més, van passar per la Colònia Agrícola Santa Maria del Vallès, les conegudes Torres de Lliçà de Vall.

Aquesta vegada, durant l’explicació, es va posar l'accent en el Projecte Agrari de la Fundació. Els assistents van quedar meravellats amb les detallades explicacions sobre el projecte agrícola, les degustacions ofertes i la oportunitat d'adquirir productes que contribueixen al desenvolupament del programa Cultiva i Educa. Aquest últim és un projecte que no només es centra en la producció agrària, sinó que també crea oportunitats laborals significatives gràcies a la venda d'aquests productes.

La jornada no només va ser un trobada cultural i social, sinó també una oportunitat perquè la comunitat participi activament i aporti el seu gra de sorra a l'impuls de projectes que fomenten l'ocupació i el desenvolupament sostenible a la regió. La resposta positiva dels participants reflecteix l'interès i suport cap a iniciatives que busquen integrar l'agricultura amb l'aprenentatge i la generació d'oportunitats econòmiques.

Finalment, destacar i agrair la participació en aquest esdeveniment que va atraure a més de 300 persones, moltes gràcies a tots per fer-ho possible.

pasajada nordica 26
pasajada nordica 26
pasajada nordica 27
pasajada nordica 8
pasajada nordica 9
pasajada nordica 5269
pasajada nordica 56
pasajada nordica 35
pasajada nordica 45
pasajada nordica 38

Arxiu

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols