PRIMERA PROMOCIÓ DE TRACTORISTES DEL RAIMAT ARTS FESTIVAL

20 juliol de 2023
entrega diplomes tractoristes

Tenim l’orgull de comunicar que els joves del Programa de Vivendes i de Cultiva i Educa de Santa Maria de Gimenells han participat al la Primera Formació Curs de Tractoristes i aquest dimarts 18 de juliol se’ls hi ha fet entrega dels diplomes.

 

entrega diploma tractoristes

Una iniciativa de la Fundació Comunitària Raimat Lleida amb la col·laboració de John Deere, Concessionaris Vicens, l'Escola Agrària Borges Blanques, el Departament d'Acción Climàtica de la Generalitat, i la Fundació United Way.

Ha sigut una formació focalitzada a que els alumnes siguin capaços de fer una conducció elemental del tractor eficaç, segura i respectuosa amb la mecànica, trets més valorats en la contractació de tractoristes.

Durant la formació, els joves no tenien coneixements previs al maneig del tractor i han tingut la oportunitat d’experimentar abans en la seva conducció. Durant el curs, els alumnes s’han presentat disposats, amb actitud positiva i han presentat atenció a les explicacions teòriques malgrat, les dificultats idiomàtiques.

 

Els exercicis de conducció han representat el 80% de les sessions, i s’ha fet de manera personalitzada i els joves han estat molt motivats. També s’han format en matèria de prevenció de riscos laborals a més de formar-se en l’ús del tractor i maquinària agrícola.

 

Tal com a dit la Sra. Elena de Carandini (presidenta de la FCRL) “...el curs millora la formació dels nostres joves, alhora que incorpora qualificació al capital humà a les empreses del nostre entorn

 

Desitgem que la formació els hi obri moltes portes i puguin fer-ne ús professional ben aviat. Per molts més iniciatives que ajuden a la inserció laboral del jovent.

 

Agrair a tots els mitjans que han publicat la noticia sota el nom "La vuelta a la tierra como impulsora laboral para personas en riesgo de exclusión una apuesta para jóvenes migrantes que buscan prosperar" i que podem trobar als mitjans següents:

Expansión NegociosRevista NegociosSiglo XXIFranquicia2Murcia.comCantabria EconómicaIniciativa EmpresarialNoticias de CantabriaSocial Media BusinessCanal PrensaInforMadridSevilla Buenas NoticiasCádiz Buenas NoticiasZaragoza Buenas NoticiasStick NoticiasImpulso Empresa

Així com al informatiu 19/7 al Lleida TV el mateix dia 19 de juliol:

 

Arxiu

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols