Premis Nous Professionals 2019

27 juny de 2019
premis nous professionals

Aquest dijous va tenir lloc el lliurament de la 14a edició dels Premis Nous Professionals 2019 i l’Escola Agrària de Santa Maria del Vallès va rebre el premi de la categoria de millor projecte d’economia circular.

El  projecte d’aquest any es titula HIDROPONIC.LAB i tracte sobre un sistema “low cost” de cultiu en zones afectades. Aquest tema es va triar suggerint als alumnes que vinculessin els coneixements assolits a classe amb algun tema problemàtic i d’actualitat que afectés el món agrari del segle XXI.

D’aquí neix la idea del “Hidropònic Lab”, un projecte educatiu i d’investigació orientat a abaratir al màxim aquest sistema de cultiu. Un espai on experimentar diferents sistemes de producció agrícola en condicions ambientals extremes amb l’objectiu de promoure l’economia social i cooperativa i emmarcar la producció agrària en un sistema d’economia circular.

Ja és el tercer any que es presenta l’escola i guanya un guardó.

La finalitat d’aquests guardons és la de motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com dels Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic de projectes.

Podeu llegir la notícia sencera aquí

nois pfi entrega premis nous professionals

entrega premis nous professionals

entrega premis nous professionals 2019 cecot

Adjunts

Arxiu

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols