Inici de la nova edició del PFI

03 octubre de 2019
inici PFI fundació obra tutelar agrària

Aquest passat dilluns 16 de setembre, els nois i noies del PFI han iniciat una nova edició del Programa de Formació i Inserció que organitza la Fundació.

 

Enguany l’inici de curs ha vingut marcat per una sèrie d’activitats tals com l’elaboració de compost, transplantament i neteja d’accés, esquema de la instal·lació de rec i menjar per les gallines.

 

El curs de PFI d’Auxiliar en Activitats Agropecuàries té una durada de curs acadèmic i es basa en un aprenentatge instrumental, competències personals, formació professional específica, i un període de pràctiques en empreses locals. També és important remarcar l’acció tutorial dels professors que esdevé clau en l’orientació laboral i educativa a nivell individual dels nois i noies.

 

Tot i que la preinscripció oficial va ser durant el mes de maig i juny, alguns joves al setembre aconsegueixen obtenir l’ESO, alliberant algunes places al programa. Per aquest motiu encara és oberta la preinscripció al PFI a l’Escola Agrària de la Fundació, amb la finalitat de cobrir possibles baixes.

inici del PF fundació OTA
inici del PF fundació OTA 2
inici del PF fundació OTA 4
inici del PF fundació OTA 5
inici del PF fundació OTA 6
inici del PF fundació OTA 7

Arxiu

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols