Adherits al Voluntariat per la Llengua de la mà del CNL del Vallès Oriental

20 maig de 2021
signatura Martí
cnl CRAE del Vallès

El passat dimarts 4 de maig, la Fundació es va adherir al Voluntariat per la llengua, promovent les parelles lingüístiques, de la mà del CNL Vallès Oriental.

rubén i pepus

Rubén i Josep, CRAE de Santa Maria del Vallès 

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística té com a objectiu bàsic fomentar l'ús del català en tots els àmbits de la societat mitjançant activitats de dinamització, com és per exemple el Voluntariat per la llengua a trevés de parelles lingüístiques. 

Les parelles lingüístiques es composen de voluntaris (persones majors d'edat que parlen català habitualment)  i d'altres que en tenen un nivell mínim però necessiten practicar-lo. D'aquesta manera es facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català oral el puguin practicar amb companys de la feina que parlen habitualment el català

Al CRAE de Santa Maria del Vallès, s'ha creat la primera parella lingüística formada per el Josep, director del centre, junt amb el Rubén,  educador del CRAE d’origen madrileny. Tots dos tenen la voluntat d’incorporar el català en el seu dia a dia laboral com en el seu ús al carrer.

Serà aquesta la primera parella de moltes? Esperem que si! 

 

A continuació podeu  veure l'entrevista 

Arxiu

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepaLogotip de la coordinadora catalana d'AssociacionsVenda de proximitat Directa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere TarrésLogo auot Dols