Productes Plens de Valors

De proximitat i temporada. Es dedica el 100% de les vendes a realitzar Projectes Socials dirigits a joves amb risc important d’exclusió social amb la finalitat d’assolir la plena integració social i laboral.

Preguntes Freqüents

Benvingut a la secció de les Preguntes Freqüents, si tens algun dubte, aquest és el lloc per trobar la resposta. També és on podràs trobar un munt de coses interessants sobre la Fundació i els productes.

 • Perquè es venen els productes online
  Es dedica el 100% de les vendes a realitzar Projectes Socials dirigits a joves amb risc important d'exclusió social amb la finalitat d'assolir la plena integració social i laboral. 
 • Mitjans de pagament
  Els mètodes de pagament són segurs i sense comissions. Pots pagar amb targeta de crèdit, targeta de dèbit o transferència bancaria. No es pot pagar amb Paypal ni amb contra reemborsament.
  veure +
  veure -
 • Quan arribarà la meva comanda?
  Es disposa d'un servei d’enviament, amb una entrega de comanda entre 48-72 hores contant només els dies laborables. L'empresa de transport amb què treballa la Fundació no ofereix servei en els dies festius, per tant, si la comanda es fa el divendres tarda o durant el cap de setmana, el lliurament es realitzarà dimecres o dijous.
  veure +
  veure -
 • Les despeses d’enviament són gratuïtes?
  Sempre que la comanda sigui superior a 30€, les despeses d’enviament són gratuïtes.
  ver +
  veure -
 • Que faig si el producte rebut no és correcte?
  Quan rebis la teva comanda, assegura’t ràpidament que és correcte, sempre abans d'obrir i consumir els productes. Si ha rebut una comanda incorrecta, en primer lloc, accepta les disculpes de la Fundació.
 • Devolucions
  Quan rebis la teva comanda, verifica que la comanda és correcte, sempre abans d’obrir i consumir els productes. En cas d’alguna anomalia haurà d’indicar-lo en l’albarà d’entrega que li proporcioni el transportista i posar-se en contacte amb la Fundació mitjançant trucada telefònica al 934 516 541 o via e-mail info@obratutelaragraria.org i se li indicarà com procedir.

Amb el suport de:

Formem part de:

FedaiaFepa

Amb la col·laboració de:

BellavistaSelerganCupasaEsports IrisFundació Pere Tarrés